Valutum werkt voor elkaar,
met elkaar

Valutum geeft structuur en zorgt ervoor dat bedrijven de focus behouden. Door deze handvaten te bieden kunnen de bedrijven zich bezighouden met hun eigen doelstellingen, missie, visie en opdrachtgevers. Zo staat ieder in zijn of haar kracht.

De visie en missie van valutum

Missie
Ons doel is dat onze specialistische bedrijven zich kunnen richten op hun dagelijkse bedrijfsprocessen en projecten en dat hun vakmensen doen waar ze in uitblinken.

Visie
Onze bedrijven zijn stuk voor stuk ondernemingen die met doorgewinterde specialisten gaan voor superieure resultaten. Voor de continuïteit is het belangrijk dat medewerkers doen waar ze goed in zijn en plezier hebben in hun vakwerk. Dat zijn de basisvoorwaarden voor persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd een fundamentele voorwaarde voor een bloeiend bedrijf.

Deze arbeidsintensieve bedrijven floreren beter als zij zich kunnen focussen op hun kerncompetenties

Van Leeuwen Sleufloze Technieken
Van Leeuwen Sleufloze TechniekenKor Mossel
Lees verder
De samenwerking met Valutum geeft ons de mogelijkheid om onze technologische capaciteiten te vergroten en onze groei te versnellen. Valutum biedt ons de mogelijkheid om te internationaliseren en onze marktpositie te versterken.
Kleywegen
KleywegenJelle van der Kleij
Lees verder
Valutum geeft ons waardevolle middelen en biedt de juiste expertise om ons bedrijf te laten groeien. Ze stellen ons in staat om snel en adequaat te reageren op veranderingen in de markt.
De Bentoniet Fabriek
De Bentoniet FabriekMarcel Griffioen
Lees verder
Dankzij Valutum hebben wij middelen en adviezen gekregen om als bedrijf verder te groeien. Het is fijn dat wij ons op onze hoofdtaken kunnen focussen en ons niet bezig hoeven te houden met voor ons randzaken.
De Heeren Bouwmeester
De Heeren BouwmeesterMartin Oosterom en Arjen Eijlers
Lees verder
Sinds kort zijn wij aangesloten bij participatiemaatschappij Valutum. Valutum adviseert ons op vlakken waar wij minder expertise in hebben, zo kunnen wij ons focussen op onze eigen doelen.
Vermeij Schilderwerken
Vermeij SchilderwerkenAndré de Jong
Lees verder
De betrokkenheid en kennis van Valutum versterkt ons bedrijf. Valutum stelt ons in staat ons volledig te kunnen richten op onze eigen werkzaamheden.
Kleybruggen
KleybruggenRob Geurtsen MT
Lees verder
De combinatie van onze eigen technische expertise en de middelen en kennis van Valutum zorgt voor een krachtige samenwerking die ons allen succesvol maakt.
DTE Engineers
DTE EngineersArend Groenewegen
Lees verder
We zijn gepassioneerd over het creëren van innovatieve technologieën, Valutum geeft ons de mogelijkheid daar volledige focus op te houden.
Glas Van Veen
Glas Van VeenRobert Eikelboom
Lees verder
We hebben enorm veel baat bij de samenwerking met Valutum. Valutum helpt ons om onze eigen ontwikkelingen te versnellen en zo ons marktaandeel te vergroten.
Cor Werkt Beter
Cor Werkt BeterCor Remmerswaal
Lees verder
Met de steun van Valutum kunnen wij ons richten op kernactiviteiten. Valutum staat altijd voor je klaar en neemt de tijd je te helpen.
Schildersbedrijf Kaptein
Schildersbedrijf KapteinRobert de Wit
Lees verder
Valutum als partner biedt toegang tot nieuwe netwerken en markten. Valutum creëert voor ons meerwaarden.
Vorige
Volgende