Lees hier over al onze
bedrijven

De Bentoniet FabriekKleywegenVermeij SchilderwerkenVan Leeuwen Sleufloze Technieken – VIA WoerdenKleybruggenDe Heeren BouwmeesterSchildersbedrijf KapteinDTEGlas Van Veen

De Bentoniet fabriek

De Bentoniet Fabriek B.V. produceert, levert en recyclet Bentoniet en additieven van hoge kwaliteit voor de boorindustrie. De productie en leveringen vinden plaats vanuit Bodegraven voor verschillende projecten in Nederland en internationaal.

Wij zijn specialist in het produceren en leveren van Bentoniet. Wij hebben veel ervaring in de boorindustrie. Wij zijn altijd bezig met het innoveren van onze producten, zodat we ook de kwaliteit in de markt kunnen bieden die gevraagd wordt. Dit gaat ook gepaard met onze flexibiliteit en pragmatische aanpak. Daarmee ontzorgen wij onze afnemers.

kleywegen

Kleywegen is al ruim 25 jaar actief in de grond,- weg,- en waterbouw. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. We voeren bodem- en grondwerk uit, al dan niet op verontreinigde terreinen.

We leggen wegen en bruggen aan en zorgen voor goed onderhoud ervan. We voeren rioolreconstructies uit en maken de omgeving woonrijp. Ook voor de inrichting van een terrein (groen én grijs) kunt u bij ons terecht. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundig, ervaren en gecertificeerd personeel dat de beschikking heeft over een uitgebreid hedendaags machinepark. We werken duurzaam en beperken de hinder door goede omgevingsmanagers in te zetten.

vermeij schilderwerken

Vermeij Schilderwerken heeft alle vakkennis in huis voor een zorgvuldige uitvoering van alle voorkomende onderhoudswerken aan uw vastgoed.

Wij zijn een allrounder op het gebied van al uw schilder-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Met een team van gemotiveerde vakmensen garanderen wij al ruim 50 jaar kwaliteit.

Vermeij Schilderwerken is een middelgroot bedrijf. Wij zijn in staat mee te denken met verschillende opdrachtgevers, zoals  bedrijven, aannemers, beheerders, corporaties, vereniging van eigenaren en particulieren.

van leeuwen sleufloze technieken (vlst)

Van Leeuwen Sleufloze Technieken staat voor innovatieve praktische oplossingen, gedegen voorbereiding en uitvoering van ieder project.

Onze sterke marktpositie ontlenen wij voor een belangrijk deel aan de flexibiliteit en inventiviteit van onze medewerkers. Niet voor niets hebben wij naam gemaakt als bedrijf dat doorgaat, waar anderen stoppen. Innovativiteit en durf hebben VLST gebracht waar het nu is. Van oudsher zijn wij sterk in het bedenken van oplossingen. En wij zijn bereid daarin ver te gaan, vaak verder dan onze concurrenten

Bekijk de bedrijfsvideo en het verhaal achter van Van Leeuwen Sleufloze Technieken!

VIA Woerden

Op weg (terug) naar werk, VIA Woerden. Regionaal ontzorgen wij onze partners met klussen op maat. Dit doen we met ons bevlogen team van mensen met een ongekend talent (afstand tot de arbeidsmarkt).

Talent wordt bij ons vakkundig opgeleid, want werken is ook een ambacht. Je krijgt een baan en we fiksen wat nog meer nodig is om te shinen op de arbeidsmarkt en in het leven. Samen met jou maken we onze omgeving elke dag écht een stukje beter en mooier. Wij leveren professioneel werk met bijzondere mensen.

kleybruggen

Nederland is een waterland bij uitstek. Een groot deel van ons land ligt onder de zeespiegel. Bij waterbouw denken we al snel aan grote projecten die Nederland verdedigen tegen water, zoals de Deltawerken. 

Binnen de grond- weg en waterbouw ligt de focus op kleinschaliger watermanagement. Kleybruggen ontwerpt, bouwt, renoveert en onderhoud bruggen, steigers en kademuren voor veilige bereikbaarheid. Daarnaast zijn we specialist in water- en grondkerende constructies zoals beschoeiingen en damwanden die de oeverwand tegen afkalving beschermen. 

de heeren bouwmeester

De Heeren Bouwmeester bouwt met een groot aantal vakmensen voort op een gedachtegoed en de bouwliefde voor monumenten. 

Er zijn gebouwen die al generaties lang bestaan, die telkens weer een nieuw leven krijgen en alsmaar betekenisvoller worden. Monumenten die een afschrift zijn van onze geschiedenis. Voor De Heeren Bouwmeester is er geen mooier vak dan meebouwen aan het behoud van dat waardevolle erfgoed.

schildersbedrijf kaptein

Schildersbedrijf Kaptein heeft de vakkennis in huis voor een zorgvuldige uitvoering van alle voorkomende onderhouds-werken aan uw vastgoed.

Wij zijn een allrounder op het gebied van al uw schilder-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Met een team gemotiveerde vakmensen garanderen wij kwaliteit. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat mee te denken met verschillende opdrachtgevers, zoals bedrijven, aannemers, beheerders, corporaties, vereniging van eigenaren en particulieren. 

dte engineers

DTE Engineers is opgericht in 2015 en -centraal gelegen in het land- gevestigd in Bodegraven.

Wij zijn experts op het gebied van ondergrondse infra. Onze ingenieurs staan u graag terzijde bij het bedenken van de beste oplossingen en uitvoeringsmethode voor ieder onderdeel van uw project. Huidige maatschappelijke ontwikkelingen maken het noodzakelijk om te investeren in de ondergrondse infrastructuur.

glas van veen

Als professioneel glasbedrijf in montage en groothandel hebben wij voor uw bedrijf de juiste glasexpertise. Vanuit Woerden werken we met een gedreven en ervaren team aan uiteenlopende (glas)-projecten!

Onze glashal huisvest een breed assortiment courante glassoorten, beglazingsmaterialen, moderne glasbewerkings-machines en plaatsingsmaterieel. Buiten onze montage mogelijkheden in alle glassegmenten kunnen wij ook met snelle handelslever-ingen schakelen voor projecten of reguliere glasafname.