Vacature Online Contentcreator

Online Contentcreator (24-40 uur)

Hé jij daar creatieve duizendpoot! Is dit hoe jij een pakkende tekst zou starten? Waarschijnlijk niet! Precies daarom zoeken wij jou. Wil jij je creativiteit inzetten om doeltreffende online content te creëren voor onze bedrijven? Kom dan ons groeiende team versterken als Online Contentcreator!

Wie zijn wij?

Wij zijn supertrots op ons team en zijn op zoek naar een nieuwe collega. Valutum bestaat op dit moment uit 9 collega’s en samen zijn wij verantwoordelijk voor de financiële administratie, communicatie/marketing, de salarisadministratie en HR voor de 10 technische MKB bedrijven die tot Valutum behoren.

Wat ga jij doen?

Als Online Contentcreator ben je samen met de communicatieadviseur verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van de groep. 

Je krijgt een breed takenpakket waarbij het belangrijk is dat je snel kunt switchen. Je wordt onze online content king/queen en zorgt ervoor dat onze teksten en online content (socials, ads en vacatures) écht opvallen. In deze rol is het pre als je kennis hebt van SEO/SEA om onze vindbaarheid (online) te vergroten.

Op basis van de behoeften van de bedrijven stel je een contentkalender op. Je werkt nauw samen met onze communicatieadviseur om strategieën te bedenken die onze online zichtbaarheid versterken en helpen onze bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wat verwachten we van jou?

"De bedrijven binnen de groep zijn groeiend, ons team staat elke dag voor mooie en nieuwe uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat ons team moet meegroeien!"

Wie ben jij?

Je bent creatief en kan aan verschillende projecten tegelijk werken. Jij wilt alles weten van de actuele trends en ontwikkelingen, zodat onze bedrijven goed zichtbaar zijn en niks aan ons voorbij gaat! Belangrijk binnen deze rol is dat je flexibel bent en graag werk uit handen neemt.

Stel direct je vraag

Marliz Blonk - Communicatieadviseur

"Een van de kernwaarden binnen de bedrijven is ondernemerschap, dit zie je ook terug in ons team. Er is veel ruimte voor eigen invulling en initiatief, daarom werk ik hier met veel plezier."

Linda Witvoet – Senior HR-adviseur.

Wat bieden wij?

Feitjes over Valutum

"Valutum bestaat uit verschillende bedrijven en daarnaast is de groep groeiend, dit maakt ons werk uitdagend en hierdoor kan ik mijzelf volop ontwikkelen."

Marliz Blonk (Links) – Communicatieadviseur

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag bij ons aan de slag? Stuur jouw gegevens inclusief korte motivatie naar Linda Witvoet, Senior HR-adviseur, via hr@valutum.eu.

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen met Marliz Blonk per e-mail, Whatsapp of telefonisch via
06-26030164.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.