Vacature HR Assistent

HR Assistent (24-40 uur)

Wil jij graag werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar je de kans krijgt om mee te werken aan de groei van HRM binnen onze organisatie? Ter vervanging van onze collega tijdens haar zwangerschapsverlof zijn we opzoek naar een collega voor 6 maanden, met kans op verlenging.

Wie zijn wij?

Wij zijn supertrots op ons team en zijn op zoek naar een nieuwe collega. Valutum bestaat op dit moment uit 9 collega’s en samen zijn wij verantwoordelijk voor de financiële administratie, communicatie/marketing, de salarisadministratie en HR voor de 10 MKB bedrijven die tot Valutum behoren.

Wat ga jij doen?

Als HR-assistent ben je samen met het HR team (op dit moment bestaande uit 4 collega’s) verantwoordelijk voor het gehele HR-proces. 

In deze rol heb je dagelijks te maken met alle voorkomende administratieve werkzaamheden die komen kijken bij in-, door-, en uitstroom van onze collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeels-beleid op operationeel niveau voor de groep Valutum met in totaal 350 medewerkers (en dit aantal groeit!).

Het is een afwisselende functie, waarin je snel moet kunnen schakelen en geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten we van jou?

"De bedrijven binnen de groep zijn groeiend, ons team staat elke dag voor mooie en nieuwe uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat ons team moet meegroeien. Grote kans dat deze vacature wordt verlengd!"

Wie ben jij?

Je bent dienstverlenend ingesteld en vindt het fijn om anderen te kunnen ontzorgen. ”Is al gebeurd” is een zin die jij vaak gebruikt. Als HR-assistent bij onze organisatie ben jij ondersteunend aan het HR-team. Het belangrijkste binnen deze rol is dat je flexibel bent en graag werk uit handen neemt.

Stel direct je vraag

Linda Witvoet - Senior HR-adviseur

"Een van de kernwaarden binnen de bedrijven is ondernemerschap, dit zie je ook terug in ons HR-team. Er is veel ruimte voor eigen invulling en initiatief, daarom werk ik hier met veel plezier."​

Linda Witvoet – Senior HR-adviseur.

Wat bieden wij?

Feitjes over Valutum

"Valutum bestaat uit verschillende bedrijven en daarnaast is de groep groeiend, dit maakt ons werk uitdagend en hierdoor kan ik mijzelf volop ontwikkelen."

Ilse Koppers – HR-assistent

Valutum De Kleywegen

Gaan wij samen verder?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag bij ons aan de slag? Stuur jouw gegevens naar Linda Witvoet, Senior HR-adviseur, via hr@valutum.eu.

Heb jij nog aanvullende vragen over de functie, dan kun jij contact opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch via 06-5884 6799. Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.